Gastenboek

Gastenboek

Beste bezoeker,
Laat een bericht achter in mijn gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
-
Eva schreef op 14 december 2018:
Dankjewel voor het leuke feestje. Het was heel leuk.
Groetjes Eva (11 jaar)
Eva Lindeman schreef op 29 september 2018:
Vandaag een heel leuke meidenfeestje bij Kookidoki gehad. Alles is goed verzorgt en de kinderen hebben zich super goed vermaakt. Suzan heeft veel ervaring en dat merk je aan alles. Echt een aanrader om samen met een groep kinderen een hele leuke middag te hebben.
Bernadette van Veghel schreef op 5 september 2018:
Feest van Fiene (9jaar) gevierd. Het was heel gezellig en leuk. Alle kinderen zijn de hele middag druk aan het werk geweest, de middag vloog voorbij. Als kers op de taart mochten we al het lekkers opeten. De kinderen vonden het super om alles wat ze zelf gemaakt hadden op te eten. Er werd wat bewaard om de papa’s en mama’s thuis ook nog van hun kookkunsten te laten proeven. Ik weet zeker dat de recepten thuis uitgeprobeerd gaan worden. Dank je Suzanne voor de gezellige en gemoedelijke sfeer, een aanrader voor anderen!
Nicole de Klein schreef op 20 januari 2018:
Gisteren Levi (9) zijn kinderfeest hier gevierd. Wat was het ontzettend leuk! Met bijna alleen maar jongens en 2 meiden de hele middag goed samengewerkt waardoor er een heerlijk menu op tafel kwam. Suzanne had alles prima onder controle waardoor de kids ook echt ALLES zelf gemaakt hebben. De gerechten vielen goed in de smaak, en naar wat ik begrepen heb staat vandaag bij vele thuis de tomatensoep met kaas stengels op het menu! ? Een echte aanrader!! Ook voor jongens!!
Groetjes Levi en Nicole.
Erwin de Jager schreef op 20 december 2017:
Vanmiddag Indy's 6e verjaardag gevierd. Super leuk gehad. De meiden waren erg enthousiast. Zelf pizza maken onder goede begeleiding en toezicht van Suzanne. Top middag gehad!
R. Schaeken schreef op 5 september 2017:
Onze dochter vierde haar 10e verjaardag hier met het "Pasta" menu. Plezier, lekker gegeten en ook nog e.e.a. geleerd. Kortom een top middag.

Suzanne...Bedankt!
Lies Bramer schreef op 1 mei 2017:
Onze dochter Sarah werd 11 en daarom gingen we een kookworkshop volgen bij Kookidoki. Het was supergoed geregeld en de meiden en 1 jongen hebben een topmiddag gehad. Zelf in groepjes je 3-gangen menu maken en dan zelf opeten. Helemaal geweldig en prima in banen geleid door Suzanne!

Heel erg bedankt voor een super middag!!!
Monique schreef op 17 februari 2017:
We hebben de verjaardag van Nina gevierd. Ze is 11 geworden en ze vond het superleuk.
Kinderen mochten in groepjes zelfstandig werken. Ze heeft genoten!
Arwina de Boer schreef op 12 februari 2017:
Voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter zijn we op woensdagmiddag wezen koken bij kookidoki. Dit werd een hele leuke middag op een leuke lokatie en het eten smaakte ook prima. Alle kinderen (jongens en meisjes van 9 jaar) vonden het leuk en waren daarna supertrots dat ze zelf een gerecht van een driegangendiner hadden gekookt.
Melek palut schreef op 7 februari 2017:
Hoi hoi
Ik heb het verjaardagsfeest van mijn dochter bij Kookidoki gevierd, en dit was super leuk! De meiden hebben van genoten van de hele dag. Ze hebben gezellig geknutseld, gekookt en lekker gegeten met alle vriendinnentjes samen. Dıt ıs allemaal natuurlıjk ook dankzıj de goede en ervaren begeleıdıng van Kookıdokı
sylvia schreef op 23 december 2016:
Mijn dochter Amber werd 10 en heeft met 9 vriendinnen haar feestje hier gehouden. Het is een erg leuke plek en de kinderen hebben echt genoten. Er wordt goed gelet op hygiëne en veiligheid, en de kinderen mogen echt alles zelf doen, dat vinden ze natuurlijk geweldig. Ik zou het zeker aanraden voor andere kinderen !
Ron Dijkmans schreef op 24 november 2016:
Wat hebben de kinderen genoten, het feestvaken in het bijzonder. Na het harde werken was het leuk om te zien hoe ze smikkelden en smulden van de zelfgemaakte gerechten.
Tonnie Wijlen schreef op 16 mei 2016:
Fijn feest gehad en de kinderen waren goed geëntertaind.
Fijne begeleiding met goede instructies. Een aanrader.
Top!
Marie-Jose van den Broek schreef op 15 oktober 2015:
Heerlijk om die pubbers daar te droppen. We hadden een heerlijke middag zonder onze kinderen. De kinderen waren bekaf toen ze terug kwamen. In een woord geweldig.
Bedankt voor het afmatten!

Marie-Jose
Harry Verkuylen schreef op 1 maart 2015:
Lekker gegeten, goede sfeer en nog wat geleerd ook! Bedankt Kookidoki!
Wij komen met de kerst weer terug!

Groetjes,
Harry Verkuylen

Adres:
Hoefkestraat 48
5611RM Eindhoven
T: 06-28 70 35 53
E: info@kookidoki.nl

Share This