Algemene voorwaarden

 

 

Kinderen: De workshops zijn voor groepen van minimaal 10 en maximaal 12 kinderen exclusief begeleiding. Indien u met minder dan 10 kinderen wenst te boeken wordt het minimum tarief van 10 x het geldende tarief ( zie tab Kinderen) berekend.

I.v.m. de covidregels dienen ouders 1,5 mtr. afstand te houden van de kinderen en cursusleider.

Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen afstand te houden onder elkaar.

Bij binnenkomst worden de handen gewassen. Er is altijd maar 1 workshop per dag dus is de kookstudio altijd schoon voor gebruik. Meer aangescherpte hygieneregels worden voor aanvang kookworshop medegedeeld aan de kinderen.

Boekingen: Reserveringen zijn bindend na ontvangst Boekingsbevestiging Kookidoki, aanvagen bij voorkeur via email: info@kookidoki.nl of  telefoon 06-28703553

De sessies dienen à contant te worden betaald op de dag van de sessie. Er kan ook na de sessie met een Tikkie betaald worden (indien app  of QR scan is geinstalleerd op uw telefoon).   Helaas kunnen wij geen creditcards en pinpas accepteren. Prijzen zijn inclusief BTW.  Op aanvraag kunt u een factuur ontvangen.

Annuleren kan tot 5 dagen voor het afgesproken tijdstip. Indien annulering niet tijdig wordt doorgegeven, wordt het totaalbedrag van de sessie in rekening gebracht. Bij de kookcursus geldt een annuleringstermijn van 48 uur.

Kookstudio Kookidoki behoudt zich het recht voor om binnen 24 uur voor aanvang eenzijdig, bv in geval van ziekte, de sessie te annuleren. In voorkomende gevallen zal als enige compensatie in overleg een alternatieve datum worden aangeboden.

Bij ziekte of verhindering van een of meerdere deelnemers dient u zelf voor eventuele vervanging te zorgen.

Bij kindersessies t/m 12 jaar dienen altijd 2 volwassenen aanwezig te blijven / te helpen gedurende de sessie.

Er wordt van de kinderen verwacht dat zij met de in bruikleen gestelde materialen en ruimte op een normale manier wordt omgegaan.

Ook wordt tevens verwacht dat zij alle instructies van de cursusleider opvolgen, met name die met betrekking tot veiligheid.

Kookstudio Kookidoki is niet aansprakelijk voor enige vorm van lichamelijk letsel bij opdrachtgever/cursisten tengevolge van deelname aan de kookworkshop.

Kookstudio Kookidoki niet aansprakelijk voor schade aan de door opdrachtgever/cursisten meegebrachte eigendommen zoals kleding en andere persoonlijke eigendommen.

Het is verboden tijdens de workshop te roken.

Parkeren: in de Hoefkestraat geldt betaald parkeren. De code is 5141.

Adres:
Hoefkestraat 48
5611RM Eindhoven
T: 06-28 70 35 53
E: info@kookidoki.nl

Share This